Thermofloc - Cseke Passzívház

Kérdése van? keressen minket!

Mobil: + 36 (70) 247 75 71 | Email: info@csekepasszivhaz.hu

1 ÓRÁS INGYENES KONZULTÁCIÓ

Thermofloc

Az épületszigetelés új dimenziója

A szigetelés mindig is örökzöld téma, hiszen ennek fontosságáról tényleg csak az nem hallott, aki nem is akart. Ugyanakkor az információk sokszor annyira sokrétűek és bizony nem egyszer pontatlanok, hogy az emberek könnyen elbizonytalanodnak. A bizonytalan ember számára pedig az ár mindig az egyik legfontosabb szempont. Sokszor még a végeredménynél is fontosabb.

Szerintünk a végeredménynél nincsen fontosabb

Az, hogy valami X összegbe kerül vagy x+ 20%-ba, mindössze pár hétig, maximum pár hónapig lehet befolyással a pénztárcára, családi kasszára. Ugyanakkor a szigetelés minősége, legyen szó fal-, födém-, padló- vagy tetőszigetelésről… hosszú évekig, évtizedekig meghatározza az ingatlan üzemeltetési költségét.

Ezért gondoljuk mi a Cseke passzívháznál azt, hogy a végeredménynél semmi sem befolyásolja jobban azt, hogy egy megoldás olcsó vagy drága.

A Thermofloc befújható technológiája és szigetelőanyaga szinte bárhol alkalmazható:

  • tetőtér-beépítése közben (vagy után) a szarufák közötti szigetelésként
  • nyitott befúvással az épület zárófödémének szigetelésénél (szeglemezes, könnyűszerkezetes, monolit záró és akár passzív házaknál is)
  • épületek külső falának szigetelésénél
  • a köztes födémekben lévő üregek szigetelésénél
  • a pince alfödémének szigetelésénél
  • tető és falak szigetelésénél
  • tetőszerkezetek termikus felújításánál

Rágcsálók, kártevők reszkessetek

A szigetelőanyagot speciális oldatban áztatják, ezért a kártevők, rágcsálók szó szerint menekülnek előle, hiszen mindent kiszárít maga körül. Az ingatlan így nem csak energiahatékonyabb lesz, hanem rágcsáló- és kártevő mentessé is válhat.

Hővédelemből jeles

Biztosan Ön is érzékeli, hogy egyre forróbbak, elviselhetetlenebbek a nyarak. Néha már-már túlélőtáborra emlékeztet a tetőterekben való élet, hiszen nem egyszer akár 35-40 fokig is felkúszik a hőmérő higanyszála. Van egy jó hírünk! A Thermofloc tetőszigetelésével, és nagy hőtároló kapacitással rendelkező szigetelőanyagával, a kívülről besugárzó hő nagy része be sem jut a tetőtérbe, ezzel akadályozza meg annak túlmelegedését.

Tudjuk, hogy Önt a számok érdeklik leginkább

A Thermofloc befújható szigetelőanyagának a sűrűsége és hőkapacitása 2-3-szor nagyobb a hagyományos ásványi szigetelőanyagokénál. Szükség van ennél jobb érvre?

Mert mi tudunk még egyet!

Költségkímélő kivitelezés

A technológiának köszönhetően mindig pontosan annyi szigetelőanyag fogy, amennyire szükség van. Elfelejtheti a padláson sorakozó, felhasználatlan szigetelőtáblák rémképét. A technológia emellett a rövidebb és költséghatékonyabb kivitelezést is garantálja, hiszen nem jár felfordulással, nincs szükség komolyabb előkészületre, és a többemeletes épületek szigetelése is probléma nélkül megoldható akár a földszintről.

Nemzetközi minősítések sora

Az oldalunkon található összes elem rendelkezik tanúsítvánnyal, de a Thermofloc talán még így is kilóg a sorból, hiszen rögtön 3 komoly minősítés birtokosa.

  • Környezetvédelmi terméknyilatkozat (EPD)
  • NATUREPLUS® minősítés
  • Európai Műszaki engedély – nagyon jó teszteredmény

Szerintünk most már minden olyan információ birtokában van, amely alapján a háromszor hatékonyabb szigetelési technológia és az alacsony működési költség mellett teszi le a voksát.

Kérdések merültek fel Önben? Akkor bizalommal keressen meg minket az elérhetőségeink egyikén.

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt

Ha kérdése van a passzívház-építéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot - az első, egy órás konzultáció teljesen díjmentes!

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt

Így dolgozunk nap mint nap

Tanácsadás

TANÁCSADÁS

Vannak ötletei passzívházának kialakítására? Vagy csak azt tudja, hogy környezetbarát házat szeretne? Mindkét esetben tudunk Önnek tanáccsal szolgálni, segíteni!

Tanácsadás

TERVEZÉS

Számíthat ránk a tervezésben is! Önnek csak a saját ötleteit kell egyeztetnie velünk, és mi megtervezzük olyanra a házát, amilyet mindig is szeretett volna!

Tanácsadás

KIVITELEZÉS

A telekválasztástól a beköltözésig kivetelezzük házát! Cégünk irányítja és felügyeli az összes munkafolyamatot, megspórolva az építkezéssel járó stresszt.