GDPR - Cseke Passzívház

Kérdése van? keressen minket!

Mobil: + 36 (70) 247 75 71 | Email: info@csekepasszivhaz.hu

1 ÓRÁS INGYENES KONZULTÁCIÓ

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató (GDPR)

A jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse az Erfolg marketing bt. által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, és tájékoztatást adjon az Adatkezelő honlapján (csekepasszivhaz.hu) gyűjtött és a felhasználók által megadott személyes adatok kezeléséről.

Fogalmak

Adatkezelő:
Az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki az Adatkezelés céljait és eszközeit – önállóan vagy másokkal együtt – meghatározza. A jelen Tájékoztatóban hivatkozott szolgáltatások esetében Adatkezelőnek minősül:

Cég: Erfolg marketing bt.
Székhely: 4183 Kaba, Bartók Béla utca 5.
Telefonszám: +36 (70) 247-75-71
E-mail cím: erfolgbt@gmail.com
Képviselő: Cseke Béla ügyvezető

Személyes adat:
Az érintettel kapcsolatba hozható adat - az érintett neve, telefonszáma, e-mailcíme valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

Felhasználó:
Az a természetes személy, aki az Adatkezelő honlapját látogatja és ennek keretében megadja a személyes adatait.

Honlap, Weboldal:
Az Adatkezelő által üzemeltetett https://www.csekepasszivhaz.hu/ internetes oldal.

Az adatkezelés alapelvei, alapjai

A begyűjtött és kezelt személyes adatok:
A felhasználó (az a természetes személy aki a csekepasszivhaz.hu weboldalt megtekinti és használja a "Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt" vagy a "Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!" vagy a "Már ismeri a technológiát, és az árakra kíváncsi? Akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, és hamarosan visszahívjuk!") kitölthető adatlapokat.

A felhasználótól a fent felsorolt adatlapokon a következő személyes adatokat gyűjtjük be és kezeljük:
Név
Telefonszám
E-mail cím

Adatbegyűjtés célja:
A felhasználó a fentiekben felsorolt személyes adatait a fentiekben felsorolt adatlapokon önkéntesen adja meg abból a célból, hogy az Adatkezelő telefonon vagy e-mailben felvegye a felhasználóval a kapcsolatot.

Az adatok begyüjtésének folyamata és az adatok tárolása, kezelése
Az adatlapokon begyüjtött adatokat a weboldal automatikusan továbbítja az info@csekepasszivhaz.hu és az erfolgbt@gmail.com e-mail címekre. Az adatok máshol nem kerülnek tárolásra csakis az info@csekepasszivhaz.hu és az erfolgbt@gmail.com e-mail fiókokban. Ezekhez az e-mail fiókokhoz kizárólag az Adatkezelő fér hozzá. Az adatokat az adatkezelő harmadik fél számára sem marketing sem egyéb célból nem adja tovább. Az adatkezelő az adatokat a kitöltött űrlapnak megfelelően kapcsolatfelvétel céljából, marketing vagy hírlevél kiküldésére is használhatja.

Konferenciára való regisztrálás:
A konferenciára való regisztrálás a https://csekepasszivhaz.hu/passzivhaz-konferencia oldalon található adatlapon történik.
A felhasználótól a fent említett adatlapon a következő személyes adatokat gyűjtjük be és kezeljük:
Vezetéknév
Keresztnév
Telefonszám
E-mail cím

Adatbegyűjtés célja:
A felhasználó a fentiekben felsorolt személyes adatait a fentiekben említett adatlapon önkéntesen adja meg abból a célból, hogy az Adatkezelő jelentkezését rögzíthesse az Adatkezelő által szervezett konferenciára. Továbbá az Adatkezelő a felhasználó által megadott e-mail címre és telefonszámra marketing és hírleveleket illetve a konferenciával kapcsolatos információkat küldjon
Adatok tárolásának időtartama:
Az adatokat 5 évig tároljuk, vagy a felhasználó által kérelmezés esetén azonall töröljük.

A Felhasználó jogai, érvényesítésük módja:

A felhasználó kérelmezheti az Adatkezelőnél:
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését, valamint
- személyes adatainak - a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását.

A tájékoztatás kérhető e-mailben az erfolg@gmail.com e-mail címen és postai levél útján a következő postai címen: 4183 Kaba, Bartók Béla u. 5., mindkét esetben a személyazonosság igazolásával és a levelezési cím megadásával. Adatkezelő a kérelem beérkezésétől számított legkésőbb 25 napon belül, írásban válaszol.

2019.Január.10