Felületkezelés - Cseke Passzívház

Kérdése van? keressen minket!

Mobil: + 36 (70) 247 75 71 | Email: info@csekepasszivhaz.hu

1 ÓRÁS INGYENES KONZULTÁCIÓ

Felületkezelés

A piacon számos márka kínálja a felületkezelő termékeit, de talán egyik sem gondol annyit a holnapra, mint a JUB. Mivel mi a Cseke Passzívháznál szintén a jövőt építjük, ezért teljesen természetes, hogy a felületkezelő termékeikkel dolgozunk.

Célkeresztben a környezet- és az egészségvédelem

A vállalat…

  • a Felelős magatartás program egyik résztvevője.
  • a Fenntartható Energia Európája kampány egyik partnere.
  • ötszörös Trusted Brand díjas.
  • beltéri festékeinek a többsége megfelel azoknak az előírásoknak és szabványoknak, amelyek megkövetelik, hogy a termékek csak minimális mennyiségben tartalmazhatnak illékony szerves és egyéb veszélyes anyagokat.
  • a Jubin termékcsaládba tartozó fa- és fémvédő termékei megfelelnek a fedőbevonatokra vonatkozó német minőségi szabványoknak, és egyben teljesítik a gyermekjátékok és játékszerek védelmére vonatkozó használati követelményeket (SIST EN 71-3 és SIST EN 71-9).
  • Európában az elsők között figyel a cement termékekben lévő króm (Cr 6+) tartalomra, és teljesíti az ezzel kapcsolatos követelményeket, miközben hazájában elsőként felel meg az összes európai irányelvnek és a hazai szabályozásoknak.
  • az új termékek és technológiák fejlesztése során komoly hangsúlyt fektet a minőségre és a környezet-, illetve felhasználóbarát jellegre. Ezt többek között számos EU-s tanúsítvány is igazolja.

A JUB láthatóan nem a levegőbe beszél, amikor kiemeli a környezetvédelem fontosságát.

Az egyre bővülő termékkínálatával különféle felhasználói igényeket elégít ki. Egy dolog viszont az összesben közös. A festékek vízalapúak és az egészségre ártalmatlan, környezetbarát alapanyagokat tartalmaznak.

Erre szükség is van, hiszen az ember nagyon sok időt tölt a négy fal között, ezért annak esztétikája és az egészségre gyakorolt hatása is igen fontos. Az otthonunkban minket körülölelő színek eltérő energetikájúak, amelyek számos módon kihathatnak az érzelmeinkre, a közérzetünkre.

Hangulatosabbá, világosabbá, sötétebbé, egyhangúbbá vagy éppen változatosabbá alakítják a teret. A színekkel bármit el lehet érni, és a kiváló fedőképességű és gazdaságos receptúrájú beltéri falfestékkel a végeredmény nem csak látványos, hanem még tartós is lesz.

Azoknak, akik még ennél is egy kicsit többre vágynak

A JUB amellett, hogy folyamatosan a környezet- és egészségbarát megoldásokat keresi, sosem téveszti szem elől az emberek folyamatosan változó igényeit.

Ezért ha Ön exkluzívabb megjelenésre vágyik, akkor a JUB DECOR termékcsaládjában megtalálhatja azt a terméket, amellyel saját elképzelései szerint varázsolhatja egyedivé otthonát.

Fakéregszerű hatás? Márvány csillogás? Természetes kő látványa? Önnek csak választania kell, a Madeira, Versus, Acero, Aurora, Travertin, Classic, Egeo, Spatolato, Pettinato, Jeans, Mica és Pearl technikák pedig azonnal a segítségére sietnek!

Igazából a lehetőségek tárháza végtelen a beltéri falfestés területén, és ha ehhez hozzávesszük, hogy mindez kizárólag teljesen biztonságos, környezet- és gyermekbarát alapanyagokkal valósul meg, akkor nem is lehet kérdés, hogy mi miért ezekkel a termékekkel dolgozunk.

Színárnyalat paradicsom

Gondoljon egy számra 300 és 400 között. Ehhez adjon hozzá 500-at, majd ezt a számot szorozza meg 3-mal. Mennyi jött ki?  A kikeverhető színárnyalatok száma!

Igen, jól számolt. Ezt a hihetetlenül magas számot (több mint 2500 színárnyalat) a teljesen saját fejlesztésű JUMIX színkeverő rendszer teszi lehetővé, amely a vállalat majd 150 évnyi tudását és fejlesztését ötvözi magában.

A UNIPAS színezőpaszták a Dol pri Ljubljani-ban található korszerű gyártóüzemben, szigorú minőségi ellenőrzések kereszttüzében készülnek, amelyek már most eleget tesznek az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozó követelményeknek.

Az Ön számára legalább ennyire fontos szempont, hogy a UNIPAS színezőpaszták a vállalat termékeinek széles skálájával kompatibilisek! Ez jelentős mértékben leegyszerűsítheti a színárnyalat választást.

Professzionális és kíméletes fa-, illetve fémfelület-védelem

A beltéri falak mellett az ingatlanokban ugyancsak jelentős mennyiségben megtalálható fa- és fémfelületekre is gondolnunk kell.

Az áttetsző és fedőbevonatok maximálisan megfelelnek a különböző szabványoknak, valamint védik a fát a külső, sokszor károsító hatásoktól. Míg az alapozó bevonat felhordása nélkül is kiváló védelmet nyújtó termék, kiváló korróziógátló és a rozsdára is közvetlenül felvihető.

A jövőbemutató homlokzatfestés

A legtöbb helyen még igen porózus és vízfelvevő vakolatokkal fedik be a homlokzatokat, pedig a homlokzatfestéssel nem csak a természeti hatások (pl.: csapadékvíz) káros hatásait csökkenthetjük, hanem a fal páraáteresztő-képességét is megőrizhetjük.

Természetesen a már megszokott színárnyalat kavalkád most is rendelkezésre áll, és a lefesteni kívánt felület fajtája és állapota alapján kiválasztjuk Önnek a megfelelő terméke(ke)t.

Víztaszító, páraáteresztő és színtartó dekorációs vakolat

Mind a beltéri, mind a homlokzati falfelület igen sérülékeny, viszont a dekorációs vakolat tökéletesen alkalmazkodik a körülményekhez, így védi azt. Számos formában elérhető, és akár a vállalat hőszigetelő rendszerébe is beépíthető, amelynek a záró rétege az előbb említett dekorációs vakolat.

Mint láthatja, mindenre van egy nagyon jó megoldásunk. Akár a beltéri falak festéséről, akár a fa-és fémfelületek kezeléséről, vagy a homlokzat festéséről van szó, nálunk megtalálja a választ az összes kérdésére, igényére.

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt

Ha kérdése van a passzívház-építéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot - az első, egy órás konzultáció teljesen díjmentes!

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt

Így dolgozunk nap mint nap

Tanácsadás

TANÁCSADÁS

Vannak ötletei passzívházának kialakítására? Vagy csak azt tudja, hogy környezetbarát házat szeretne? Mindkét esetben tudunk Önnek tanáccsal szolgálni, segíteni!

Tanácsadás

TERVEZÉS

Számíthat ránk a tervezésben is! Önnek csak a saját ötleteit kell egyeztetnie velünk, és mi megtervezzük olyanra a házát, amilyet mindig is szeretett volna!

Tanácsadás

KIVITELEZÉS

A telekválasztástól a beköltözésig kivetelezzük házát! Cégünk irányítja és felügyeli az összes munkafolyamatot, megspórolva az építkezéssel járó stresszt.