Intelligens otthonvezérlés - Cseke Passzívház

Kérdése van? keressen minket!

Mobil: + 36 (70) 247 75 71 | Email: info@csekepasszivhaz.hu

1 ÓRÁS INGYENES KONZULTÁCIÓ

Intelligens otthonvezérlés

Intelligens otthonvezérlés – személyre szabható otthon, idő- és energiamegtakarítás

A technológia fejlődésével olyan távlatok nyíltak meg az elmúlt években, amelyek ésszerűen alkalmazva nagyban megkönnyíthetik az emberek mindennapjait.

Ilyen az intelligens otthonvezérlés is, amely nem egy újabb drága és haszontalan hóbort, hanem valódi megoldás az igényeseknek és az innovatív megoldások szerelmeseinek.

Az automatizálás nem kiveszi a kontrollt a kezéből, hanem egyszerűsíti azt

Összeszámolta már, hogy egy nap hány percet tölt olyan rutinokkal, amelyeket nap mint nap elvégez, és már szinte fel sem tűnik Önnek?

Mennyi időt spórolna meg, ha mostantól ezeket mind egy megbízható és tanulásra képes rendszer vezérelné? Egy olyan technológia, amely felett Ön 100%-os kontrollal rendelkezik, és segítségével pillanatok alatt a kedvére formálhatja otthonát.

Mire gondolunk pontosan? Mit szólna ahhoz, ha…

  • az összes fényforrást, lámpát okostelefonról vezérelhetné, beállíthatná a színüket, és hogy mikor és hogyan világítsanak?
  • az okos fűtési rendszerének köszönhetően a hőmérsékletet szobánként szabályozhatná, és az még a szokásait, életvitelét is figyelembe venné, és később ahhoz igazítana mindent?
  • a mostaninál sokkal jobban védett otthona minden Önre és a családjára leselkedő veszélyre figyelmeztetné?
  • az összes redőny a külső fénytől függően automatikusan és mindig optimális pozícióban „állna”?
  • a kiváló minőségű hangfalakból szóló zenét akár szobánként beállíthatná, és kedvenc zenéje folyamatosan Önnel tartana otthonában?
  • az automatikus szellőztetésnek hála mindig friss, tiszta és egészséges levegő várná otthon?
  • napközben a megtermelt elektromosság működtetné otthona eszközeit, este pedig az összes készülék stand by üzemmódját automatikusan kikapcsolhatná, ezzel is csökkentve a fogyasztást?

Merjen nagyot álmodni! Mit szólna ahhoz, ha…

  • akkor, amikor éppen valamire nagyon fókuszál, vagy a család egyik vagy több tagja pihenni tért, kikapcsolhatná a zavaró csengőt, és a szobában lévő fények villogása jelezné, hogy valaki várakozik az ajtóban?
  • a medencét, amelynek tisztán és frissen tartása sok időt emészthet fel, egy automatika tartaná rendben? Mit adna át neki? A szűrést, a hőmérséklet szabályozást, a vízszint, a pH beállítását vagy a fényterápia menedzselését? Az intelligens otthonvezérlés erre, és még sokkal többre is képes!
  • a szauna pontosan az ön által preferált hőmérséklettel, fényviszonnyal várná egy fárasztó nap után, miközben a kedvenc dallamai csendülnének fel? Talán át is keresztelhetnénk tökéletes feltöltő központnak is. Nem igaz?

Az intelligens otthonvezérlés elérhetőbb az Ön számára, mint gondolná

Hazánkban még csak most kezd elterjedni, de külföldön (pl.: Ausztria) már igen népszerű az otthonokat automatizálni. Az intelligens otthonvezérlést nyújtó és kivitelező cégek maximálisan arra törekednek, hogy 100%-os megoldást nyújtsanak.

Ennek köszönhetően nincsenek kompatibilitási és integrációs problémák, az egész rendszer egy központi szervernek köszönhetően fantasztikus szimbiózisban működik együtt, dolgozik össze.

Szeretne naponta akár 1-2 órát is felszabadítani, hogy még többet lehessen a szeretteivel, vagy éppen a kedvenc hobbijának, időtöltésének hódolhasson?

A megoldás az intelligens otthonvezérlés. A részletekért bizalommal keressen meg minket az elérhetőségeink egyikén!

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt

Ha kérdése van a passzívház-építéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot - az első, egy órás konzultáció teljesen díjmentes!

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt

Így dolgozunk nap mint nap

Tanácsadás

TANÁCSADÁS

Vannak ötletei passzívházának kialakítására? Vagy csak azt tudja, hogy környezetbarát házat szeretne? Mindkét esetben tudunk Önnek tanáccsal szolgálni, segíteni!

Tanácsadás

TERVEZÉS

Számíthat ránk a tervezésben is! Önnek csak a saját ötleteit kell egyeztetnie velünk, és mi megtervezzük olyanra a házát, amilyet mindig is szeretett volna!

Tanácsadás

KIVITELEZÉS

A telekválasztástól a beköltözésig kivetelezzük házát! Cégünk irányítja és felügyeli az összes munkafolyamatot, megspórolva az építkezéssel járó stresszt.