Kérdése van? keressen minket!

Mobil: + 36 (70) 247 75 71 | Email: info@csekepasszivhaz.hu

1 ÓRÁS INGYENES KONZULTÁCIÓ

Rólunk

Magas elvárások, magas minőségű végeredmény

Cseke Béla vagyok, több mint 35 éve dolgozom az építőiparban kőművesként, ma passzív- és energiahatékony házakat építek. A ’90-es években Ausztriában kerestem a kenyerem, és elképedve figyeltem nyugati szomszédaink gondolkodásmódját és modern technológiáját. Láttam, hogy az ott élő emberek alapelvárásnak tekintik a tökéletes minőséget, ezért mindig meg is kapják. Nem érik be kevesebbel, és ha elégedetlenek, soha nem magukban mérgelődnek, ahogyan ez itthon gyakran megfigyelhető.

Már akkor elhatároztam, hogy amikor hazajövök, én is ezt a szemléletet akarom továbbvinni. Ma már profi csapattal, innovatív eszközökkel dolgozom itthon, azon, hogy minél több passzívház épüljön Magyarországon. A célom, hogy élhető, fenntartható és a környezettudatos otthonokat építsek.

Utunk a passzívházig

2010

A legelső 35-ös, aki távolba látóan gondolkodott

2011

A legelső tudatosan környezetbarát építtető

2012

A legelső hibrid ház

2013

A legelső „passzívközeli’ ház, ami már majdnem passzív

2014

A legelső igazi passzíváz. U=0,129

Nagyszerű ügyfelekkel dolgozhatok

Engem a kihívások éltetnek, így olyan megrendelőkkel szeretek együtt dolgozni, akik pénzükért cserébe valódi szakértelmet, magas minőséget és korrekt határidőket követelnek. Sok ügyfelem érkezik úgy, hogy elképesztően felkészült a passzívház-témában, és bevallom, nagyon szeretek ezekkel az emberekkel dolgozni, mert mindig tanulunk egymástól.

Gyakran viccelődöm azzal, hogy elméletben már többet is tudnak nálam, de a gyakorlatban azért még én vagyok a profi – és ezt szeretem is bebizonyítani. Olyan vállalkozó vagyok, aki reggeltől estig kint dolgozik az embereivel az építkezésen, az, hogy öltönyben üljek az irodában, távol áll tőlem.

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt

Ha kérdése van a passzívház-építéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot - az első, egy órás konzultáció teljesen díjmentes!

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt

Így dolgozunk nap mint nap

Tanácsadás

TANÁCSADÁS

Vannak ötletei passzívházának kialakítására? Vagy csak azt tudja, hogy környezetbarát házat szeretne? Mindkét esetben tudunk Önnek tanáccsal szolgálni, segíteni!

Tanácsadás

TERVEZÉS

Számíthat ránk a tervezésben is! Önnek csak a saját ötleteit kell egyeztetnie velünk, és mi megtervezzük olyanra a házát, amilyet mindig is szeretett volna!

Tanácsadás

KIVITELEZÉS

A telekválasztástól a beköltözésig kivetelezzük házát! Cégünk irányítja és felügyeli az összes munkafolyamatot, megspórolva az építkezéssel járó stresszt.