Nyílászárók - Cseke Passzívház

Kérdése van? keressen minket!

Mobil: + 36 (70) 247 75 71 | Email: info@csekepasszivhaz.hu

1 ÓRÁS INGYENES KONZULTÁCIÓ

Nyílászárók

A valóban kompromisszummentes nyílászárókat nálunk keresse

Van egy olyan terület, ahol az emberek konzekvensen rossz döntést szoktak hozni akkor, amikor felújításra vagy építkezésre szánják el magukat. Ez pedig a megfelelő nyílászáró kiválasztása. De miért? Hiszen a csapból is a megfelelő nyílászáró fontossága folyik. Hát… a legtöbb helyen rossz a csap.

A valóban kompromisszummentes nyílászárókat nálunk keresse

A köztudatban még most is nagyon sokszor fordul elő, hogy a megfelelő nyílászáró fogalma kimerül abban, hogy legyen műanyag. Az, hogy a kétrétegű ablakok már több éve nem jelentenek valódi megoldást, sőt korszerűtlenek, arról kevés szó esik. Pedig ezt a technológiát már régen kinőtte az egyszerűségre és közben az energiahatékonyságra, komfortra fókuszáló építőipar.

Gázzal töltött háromrétegű ablakok a valódi passzívhatás érdekében

A passzívházak kialakítása során nem is jöhet szóba nálunk más. Hiszen gondoljon csak bele. Bár a passzívházak által megkövetelt technológia járulékos költsége évről évre mérséklődik, ha már ezt az összeget kifizeti, akkor szerintünk nem szeretné gyenge minőségű nyílászárókkal a végeredményt negatívan befolyásolni.

A passzívház vagy a passzívházközeli végeredmény elképzelhetetlen háromrétegű ablakok és minőségi ajtók nélkül.

A majdnem tökéletes doboz esete

Biztos az Ön életében is volt már néhány „majdnem” pillanat. Amikor úgy érezte, hogy valami még hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a kép vagy éppen az elégedettség. Mi azt szeretnénk, hogy a felújítás, építkezés után ezeknek a majdnem pillanatoknak a száma ne gyarapodjon.

Ezt hogyan érheti el? Egy doboz segítségével szemléltetjük a megoldást. Gondoljon erre a dobozra úgy, mint a saját ingatlanára. Mikor fogja az leginkább megóvni az ingóságait? Mikor fogja a leghatékonyabban megtartani télen a meleget, vagy a kellemes hűvöst nyáron?

Akkor, ha mind a 6 oldalára pontosan ugyanannyi figyelmet fordít. Elég, ha csak egyetlenegy oldalt elhanyagol, és kis túlzással azt is mondhatjuk, hogy már mindegy is, hogy a másik 5 oldallal kapcsolatban mennyire volt körültekintő.

Passzívház = tökéletesség

Mindenhol azt haljuk, hogy a tökéletes nem létezik, csak egy szépen hangzó illúzió. Nos, a passzívháznál ez az „illúzió” megtizedeli a működési költséget, és az a pénz, amely ezáltal Önnél marad, nagyon is valóságos lesz.

Ezért még egyszer kiemeljük. Passzívház vagy akár passzívházközeli kivitelezés elképzelhetetlen úgy, hogy közben bárhol kompromisszumot köt. Amennyiben megteszi, akkor azzal végérvényesen befolyásolja a kivitelezés hatékonyságát, végeredményét.

Korlátlan lehetőség és maximális biztonság

Most, hogy már elkötelezte magát a nyílászáró-technológia csúcsát jelentő háromrétegű, gázzal töltött ablakok mellett, egy dologról még szót ejtünk.

Ez pedig az a rugalmasság és lehetőségáradat, amely a kivitelezést jellemzi. Miről is beszélünk?
Egy tonna extra hasznos funkcióról (kiemelkedő hő- és hangszigetelés, szellőztetés) maximális biztonságról (betörés elleni védelem) és kombinációs lehetőségről (számtalan kivitel és design).

Nem kedveli a műanyag ablakokat? Vagy egyszerűen csak nem passzol a képbe? Semmi gond, akkor a műanyag-alu, fa-alu és kapcsolt szárnyas ablakok között fogja megtalálni a megfelelő nyílászáróját.

Hatalmas, teret nyitó üvegfelületek

A gyártási technológia fejlődésével ma a hagyományos 2 m x 2 m-es üvegfelületnél jóval nagyobb, akár 4 méter hosszú és széles egybefüggő felület is elérhető.

Amennyiben tehát erre vágyik, a Nap otthonává is alakíthatja ingatlanát. Nem lehet szavakba önteni az az érzést, amikor a vaskos és olykor barátságtalan, a bent lakókat a környezettől szinte teljesen elvágó falak helyett modern és látványos üvegfelület köti össze a belső tereket és az embert a természettel.

Egyedi bejárati ajtók az Ön elképzelése szerint

Több prémium minőséget képviselő ajtórendszer között találhatja meg az ingatlanához, Önhöz leginkább passzolót. Alumínium, fa- alumínium bejárat ajtóban gondolkodik?

Ossza meg velünk konkrét elképzeléseit, vagy a prioritásait, és segítünk a döntésben! Válasszon teli paneles, üvegbetétes ajtólapot, fogantyút, oldalrészeket és természetesen színt.

Még oldalakon keresztül sorolhatnánk, hogy miért érdemes különös hangsúlyt fektetni a nyílászárókra. Ám úgy gondoljuk, hogy az elmúlt percekben sikerült átadnunk azt az információmennyiséget, amely alapján el tudja dönteni, hogy a kompromisszummentes minőséget keresi vagy sem.

Amennyiben szimpatikus az, amit itt olvasott, jó érzéssel töltötte el, akkor bátran keressen meg minket az elérhetőségeink egyikén, és első körben tapasztalt kollégáink minden Önben felmerülő kérdésére szívesen válaszolnak.

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt

Ha kérdése van a passzívház-építéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot - az első, egy órás konzultáció teljesen díjmentes!

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt

Így dolgozunk nap mint nap

Tanácsadás

TANÁCSADÁS

Vannak ötletei passzívházának kialakítására? Vagy csak azt tudja, hogy környezetbarát házat szeretne? Mindkét esetben tudunk Önnek tanáccsal szolgálni, segíteni!

Tanácsadás

TERVEZÉS

Számíthat ránk a tervezésben is! Önnek csak a saját ötleteit kell egyeztetnie velünk, és mi megtervezzük olyanra a házát, amilyet mindig is szeretett volna!

Tanácsadás

KIVITELEZÉS

A telekválasztástól a beköltözésig kivetelezzük házát! Cégünk irányítja és felügyeli az összes munkafolyamatot, megspórolva az építkezéssel járó stresszt.