logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
Title Image

Szolgáltatásaink

Nézze meg, hogy mi hogyan tudun segíteni Önnek
Cseke passzívház

Konzultáció


Nem szeretném, hogy bárkit az tántorítson el az energiatakarékos, passzívház-építéstől, hogy megválaszolatlan kérdései vannak, ezért az első órányi konzultáció mindig teljesen díjmentes. Ha ezután Ön úgy dönt, hogy folytatjuk a közös munkát, a további konzultációkért 10.000 Ft+áfa óradíjat számolunk fel, ezek árát azonban beleszámítjuk majd a későbbi vásárlásokba, szolgáltatásokba*. Ha azon gondolkodik, hogy passzívházat épít, ne habozzon, kérjen időpontot ingyenes konzultációra itt!

passzívház konzultáció

Tervezés


Sok lépcsőfokot kell meglépni, mire egy elképzelésből otthon születik – egy energiatakarékos vagy passzívház esetén ez különösen igaz. Hogy ön is jobban átlássa, listába szedtük a tervezési folyamat szakaszait!

  1. Ha már felmerült önben az otthonteremtés gondolata, keressen fel e-mailben vagy telefonon! Első körben nem szükséges részletekbe menően beszélnie a tervekről, pár alapadat, mint a ház tervezett mérete, szobák száma, elegendő lehet. Azt vallom, hogy a legjobb, ha először független szakértőt választ és csak azután tervezőt és kivitelezőt, ezért érdemes már az elképzelés megszületésekor felvennie a kapcsolatot velem.
  2. Ezután megbeszélünk egy személyes találkozót. A megbeszélés célja, hogy ön elmondja, mit szeretne, én pedig azt, hogy milyen megoldást tudok erre ajánlani. Nem ritka, hogy megbízóim 2-4 hétig is „emésztik” a beszélgetés során hallottakat.
  3. Az ajánlat elfogadása után az építész tervező is belép a folyamatba. Ez többféleképpen történhet. A legjobb megoldás, ha egy általam ajánlott tervezővel folytatjuk a munkát. Ennek oka, hogy annyira új technológiáról beszélünk, hogy sok – egyébként kiváló – tervező még nem ismeri azokat az anyagokat, módszereket, amikkel mi dolgozunk. Az sem elhanyagolható szempont, hogy papíron nagyon könnyen „megszaladhatnak a milliók” – szakértőként azonban lehet, hogy költséghatékonyabb megoldást tudok ajánlani.

Amennyiben ügyfelünk saját maga által választott tervezővel szeretne dolgozni, annak sincs akadálya, de minden esetben egy „hatszemközti” beszélgetés a következő lépés, megbízómmal és tervezőjével. Ez elengedhetetlen, hiszen úgy gondolom, ez az alapja annak, hogy a további hónapokban jól és hatékonyan tudjunk együtt dolgozni. Ha módunkban áll, közösen ellátogatunk egy éppen zajló passzívház-építkezésünkre is ebben a szakaszban.

  1. Ezután kezdődik maga a tervezés, amely minden esetben minimum 3-4 hónapot igényel (ebbe a különböző bürokratikus útvesztők bejárása is beletartozik). Ezt a fázist soha nem szabad elkapkodni, hiszen, ha itt átgondolatlan döntéseket hozunk, annak az eredménye az lesz, hogy a háztulajdonos évekig, évtizedekig azzal a gondolattal lép majd be az otthonába, hogy nem szereti azt. Mi nem siettetjük ügyfelünket, sőt. Pontosan tudjuk, hogy a megrendelőnek jó eséllyel ez az első háza, amit építtet, nekünk a sokadik.
  2. A tervezési fázis lezárása a szerződés aláírása, majd a kivitelezési munkák megkezdése. Mire egy ház elkészül, minimum 100 óra konzultáció áll a hátunk mögött, és a ház megvalósulásáig, a munkálatok befejezéséig átlagosan 8 hónap telhet el.

Projektmenedzselés


Az építőipar rendkívül összetett terület, egyetlen ház felépítésén is rengeteg különböző szakember dolgozik. Egy passzívház építése esetén ez különösen igaz, hiszen olyan anyagokkal is dolgozunk, amik itthon még nem bejáratottak, és amelyekkel gyakran egészen máshogy kell dolgozni, mint hagyományos társaikkal.

Ezért vállalok ügyfeleim számára projektmenedzselést, ami leegyszerűsítve annyit tesz: én vagyok az első, aki megérkezik az építkezésre, és én vagyok az utolsó, aki elmegy. Képviselem a megrendelőm érdekeit, egy kézben tartom és irányítom a folyamatokat, tárgyalok a beszállítókkal, és a legmesszemenőbbekig elmegyek, hogy ügyfelem kifogástalan minőséget kapjon.

Építőanyag-kereskedelem


Ha minden építőanyagot egymaga szeretne beszerezni, méghozzá jó-ár érték arányban, az rengeteg utánajárást jelent, és közel sem biztos, hogy valóban a legjobb ajánlatokat kapja meg. Nekem bejáratott kereskedelmi kapcsolataim és megbízható beszerzési forrásaim vannak, ezekkel is szívesen segítem

Ezeknek köszönhetően olyan ajánlatokat, akár csomagokat tudok elérhetővé tenni az ön számára, amelyekhez „hagyományos” úton nem, vagy csak hosszas fáradozás árán tudna hozzájutni. Ha elakad a szükséges építőipari anyagok beszerzésében, keressen bátran elérhetőségeinken!

*részletes ajánlatot személyes egyeztetést követően adunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt!