SZERKEZETI ELEMEK

SZEGLEMEZES TETŐSZERKEZET

.
A TARTÓS, BIZTONSÁGOS ÉS KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI MEGOLDÁS

Nem is gondolná, hogy az ember életében folyamatosan változó igények mennyire meghatározzák azt, hogy mire érdemes építeni. A szó szoros és átvitt értelmében is. Mert ma már egyáltalán nem számít meglepőnek, ha 4-5 évente teljesen átrendezünk egy szobát vagy épp az egész lakást.

Ahogyan az sem ritka, hogy valaki, egy felbukkanó igény, élethelyzet miatt a lakás, ház teljes belső terét újragondolja. Ilyenkor nagyon nem mindegy, hogy ezt mekkora költségek mellett teheti meg az ember.

Az, aki az építkezésnél ezekkel a gyorsan változó igényekkel egyáltalán nem kalkulál, nos az rengeteg időt, pénzt és hajszálat veszíthet, vagy ami még rosszabb… nem az általa megálmodott otthonban fogja élni az életét.

szeglemezes tetőszerkezet

A SZEGLEMEZES TETŐSZERKEZET FIGYELEMBE VESZI A VÁLTOZÓ VILÁG KÖVETELMÉNYEIT

 

De melyek is ezek a követelmények?

 •  legyen biztonságos és tartós
 •  gyorsan kivitelezhető
 •  kedvező ár/érték aránnyal rendelkezzen

Ön is ezekre gondolt, igaz? A hagyományos technológiák már ennek a 3 feltételnek sem felelnek meg maradéktalanul.

Na de van itt még valami… ami összefüggésben van a gyorsan változó világgal. Igen, jól gondolja! A rugalmasság és alakíthatóság.

Azaz, hogy évek múlva bármilyen, akár komolyabb változtatásra is lehetősége nyíljon, és mindez a lehető legkevesebb erőfeszítésébe kerüljön. Mert ez Önnek és családjának rengeteg pénzt, időt és néha idegtépő stresszt spórolhat meg.

 

A SZEGLEMEZES TETŐSZERKEZET LEGNAGYOBB ELŐNYE A RUGALMASSÁGA

 

1. A szeglemezes tetőszerkezet talán legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy hatalmas, akár 20-25 méteres fesztávban is gondolkodhat anélkül, hogy teherhordó válaszfallal kellene megtörnie a hasznos teret.

2. Nincs szükség födém szerkezetre sem, mert a tetőszerkezet alsó és felső övi része stabil egységet alkot egymással.

3. A rácsos tartóknak köszönhetően nem kell fa vagy beton födémet sem építeni.

A három a magyar igazság, és egy a ráadás… és általában az szól a legnagyobbat. Ez most sincs másképp!

3+1: Azt már előbb olvashatta, hogy a szeglemezes tetőszerkezet nem igényel közbenső főfalakat. Emiatt viszont fedélszékeket sem, így a válaszfalak utólag bármikor áthelyezhetőek! Ez magyarra lefordítva annyit jelent, hogy kis túlzással bármikor új beosztású, más elrendezésű és helykihasználású ingatlanhoz juthat.

Ha az évek során esetleg már megunt enteriőrt is átalakítja/kicseréli, akkor egy teljesen új otthonban érezheti magát. Talán még a gyermekkorát is újraélheti, csak itt nem LEGO kockákat, hanem építőelemeket „tologathat”.

tetőszerkezet

A SZEGLEMEZES TETŐSZERKEZET AZ ÉPÍTKEZÉST IS MEGKÖNNYÍTI

Nincs szükség teherhordó falazat, alapozás, betonkoszorú, fa vagy betonfödém kialakítására. Ha a szeglemezes tetőszerkezet mellett dönt, akkor rengeteg időt nyer, és a költségek is drasztikusan csökkennek.

Sőt tudja mit? Igazából a teljes szeglemezes tetőszerkezet kijöhet a fenti emelek árából! Ezzel a technológiával a csodálatos egybenyitott tereknek, méretes nagyszobának, vagy éppen csarnokoknak, csak a képzelet szabhat határt.

 

A SZEGLEMEZES TETŐSZERKEZET TOVÁBBI ELŐNYEI

 •  A szeglemezes tetőszerkezet tervezése számítógépen történik, ezért Ön már az első percben pontosan azt fogja látni, amilyen a végeredmény lesz.
 •  A szükséges anyagmennyiség nagyon pontosan meghatározható, így Ön csak azért fizet, ami valóban felhasználásra kerül.
 •  A kisebb faigénynek köszönhetően a tető önsúlya a hagyományos tetőkhöz képest kisebb lesz.
 •  Az automatizált üzemi gyártásnak (CNC vezérlésű ács-szabászgép) köszönhetően a szerkezet elemei méretpontosak, és a felületük is tökéletes lesz.
 •  Az előre gyártott tetőszerkezet, használatban lévő ingatlanok tetőcseréjénél is optimális megoldás, mert az a helyszínen nagyon gyorsan felállítható.
 •  Mediterrán jellegű ingatlanoknál a szilárd födém kiépítése. a szeglemezes tetőszerkezettel kikerülhető.
 •  Az előre legyártott tetőelemeknek köszönhetően a kivitelezés ideje, a munkaórák száma, tehát a kivitelezés díja is meredeken csökken.
 •  Bármilyen fedőanyaggal alkalmazható (agyag- illetve betoncserép, zsindely, fémlemez, stb.)

A szeglemezes tetőszerkezet egy olyan lehetőség, amit ha az ember kihagy, kis túlzással egész életében marcangolni fogja Önmagát, hogy vajon jól döntött. Mi megkönnyítjük a döntését. Ha most bezárja a böngészőt, és nem a szeglemezes tetőszerkezetet választja, akkor rosszul döntött.

Döntsön jól, és bizalommal keressen meg minket az elérhetőségeink egyikén, és valósítsuk meg közösen álmai otthonát!

KERESSE FEL ÜZLETÜNKET!

Több éves szakmai tapasztalattal és megbízható beszállítóinkkal segítünk Önnek beszerezni a legjobb energetikai berendezéseket otthonához!

Keressen fel minket, vagy látogasson el kereskedéseink egyikébe!

+3670 247 7571  |  +3670 378 3736  |  +3630 414 8535

Nyitvatartás:  H-P  09:00 – 17:00

4025. Debrecen, Antall József u. 36.

Passzívház logo

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kérje 1 órás ingyenes konzultációnkat!  KERESSE FEL ÜZLETÜNKET!

  Több éves szakmai tapasztalattal és megbízható beszállítóinkkal segítünk Önnek beszerezni a legjobb energetikai berendezéseket otthonához!

  Keressen fel minket, vagy látogasson el kereskedéseink egyikébe!

  +3670 247 7571
  +3670 378 3736
  +3630 414 8535

  Nyitvatartás:  H-P  09:00 – 17:00

  4025. Debrecen, Antall József u. 36.