SZERKEZETI ELEMEK

FELÜLETKEZELÉS

A piacon számos márka kínálja a felületkezelő termékeit, de talán egyik sem gondol annyit a holnapra, mint a JUB. Mivel mi a Cseke Passzívháznál szintén a jövőt építjük, ezért teljesen természetes, hogy a felületkezelő termékeikkel dolgozunk.

felületkezelés építőanyag kereskedés passzívház

CÉLKERESZTBEN A KÖRNYEZET- ÉS AZ EGÉSZSÉGVÉDELEM

.
A vállalat…

 •  a Felelős magatartás program egyik résztvevője.
 •  a Fenntartható Energia Európája kampány egyik partnere.
 •  ötszörös Trusted Brand díjas.
 •  beltéri festékeinek a többsége megfelel azoknak az előírásoknak és szabványoknak, amelyek megkövetelik, hogy a termékek csak minimális mennyiségben tartalmazhatnak illékony szerves és egyéb veszélyes anyagokat.
 •  a Jubin termékcsaládba tartozó fa- és fémvédő termékei megfelelnek a fedőbevonatokra vonatkozó német minőségi szabványoknak, és egyben teljesítik a gyermekjátékok és játékszerek védelmére vonatkozó használati követelményeket (SIST EN 71-3 és SIST EN 71-9).
 •  Európában az elsők között figyel a cement termékekben lévő króm (Cr 6+) tartalomra, és teljesíti az ezzel kapcsolatos követelményeket, miközben hazájában elsőként felel meg az összes európai irányelvnek és a hazai szabályozásoknak.
 •  az új termékek és technológiák fejlesztése során komoly hangsúlyt fektet a minőségre és a környezet-, illetve felhasználóbarát jellegre. Ezt többek között számos EU-s tanúsítvány is igazolja.

A JUB láthatóan nem a levegőbe beszél, amikor kiemeli a környezetvédelem fontosságát.

felületkialakítás passzívházban

Az egyre bővülő termékkínálatával különféle felhasználói igényeket elégít ki. Egy dolog viszont az összesben közös. A festékek vízalapúak és az egészségre ártalmatlan, környezetbarát alapanyagokat tartalmaznak.

Erre szükség is van, hiszen az ember nagyon sok időt tölt a négy fal között, ezért annak esztétikája és az egészségre gyakorolt hatása is igen fontos. Az otthonunkban minket körülölelő színek eltérő energetikájúak, amelyek számos módon kihathatnak az érzelmeinkre, a közérzetünkre.

Hangulatosabbá, világosabbá, sötétebbé, egyhangúbbá vagy éppen változatosabbá alakítják a teret. A színekkel bármit el lehet érni, és a kiváló fedőképességű és gazdaságos receptúrájú beltéri falfestékkel a végeredmény nem csak látványos, hanem még tartós is lesz.

AZOKNAK, AKIK MÉG ENNÉL IS EGY KICSIT TÖBBRE VÁGYNAK

A JUB amellett, hogy folyamatosan a környezet- és egészségbarát megoldásokat keresi, sosem téveszti szem elől az emberek folyamatosan változó igényeit.

Ezért ha Ön exkluzívabb megjelenésre vágyik, akkor a JUB DECOR termékcsaládjában megtalálhatja azt a terméket, amellyel saját elképzelései szerint varázsolhatja egyedivé otthonát.

Fakéregszerű hatás? Márvány csillogás? Természetes kő látványa? Önnek csak választania kell, a Madeira, Versus, Acero, Aurora, Travertin, Classic, Egeo, Spatolato, Pettinato, Jeans, Mica és Pearl technikák pedig azonnal a segítségére sietnek!

Igazából a lehetőségek tárháza végtelen a beltéri falfestés területén, és ha ehhez hozzávesszük, hogy mindez kizárólag teljesen biztonságos, környezet- és gyermekbarát alapanyagokkal valósul meg, akkor nem is lehet kérdés, hogy mi miért ezekkel a termékekkel dolgozunk.

SZÍNÁRNYALAT PARADICSOM

Gondoljon egy számra 300 és 400 között. Ehhez adjon hozzá 500-at, majd ezt a számot szorozza meg 3-mal. Mennyi jött ki?  A kikeverhető színárnyalatok száma!

Igen, jól számolt. Ezt a hihetetlenül magas számot (több mint 2500 színárnyalat) a teljesen saját fejlesztésű JUMIX színkeverő rendszer teszi lehetővé, amely a vállalat majd 150 évnyi tudását és fejlesztését ötvözi magában.

A UNIPAS színezőpaszták a Dol pri Ljubljani-ban található korszerű gyártóüzemben, szigorú minőségi ellenőrzések kereszttüzében készülnek, amelyek már most eleget tesznek az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozó követelményeknek.

Az Ön számára legalább ennyire fontos szempont, hogy a UNIPAS színezőpaszták a vállalat termékeinek széles skálájával kompatibilisek! Ez jelentős mértékben leegyszerűsítheti a színárnyalat választást.

PROFESSZIONÁLIS ÉS KÍMÉLETES FA-, ILLETVE FÉMFELÜLET-VÉDELEM

A beltéri falak mellett az ingatlanokban ugyancsak jelentős mennyiségben megtalálható fa- és fémfelületekre is gondolnunk kell.

Az áttetsző és fedőbevonatok maximálisan megfelelnek a különböző szabványoknak, valamint védik a fát a külső, sokszor károsító hatásoktól. Míg az alapozó bevonat felhordása nélkül is kiváló védelmet nyújtó termék, kiváló korróziógátló és a rozsdára is közvetlenül felvihető.

A JÖVŐBEMUTATÓ HOMLOKZATFESTÉS

A legtöbb helyen még igen porózus és vízfelvevő vakolatokkal fedik be a homlokzatokat, pedig a homlokzatfestéssel nem csak a természeti hatások (pl.: csapadékvíz) káros hatásait csökkenthetjük, hanem a fal páraáteresztő-képességét is megőrizhetjük.

Természetesen a már megszokott színárnyalat kavalkád most is rendelkezésre áll, és a lefesteni kívánt felület fajtája és állapota alapján kiválasztjuk Önnek a megfelelő terméke(ke)t.

VÍZTASZÍTÓ, PÁRAÁTERESZTŐ ÉS SZÍNTARTÓ DEKORÁCIÓS VAKOLAT

Mind a beltéri, mind a homlokzati falfelület igen sérülékeny, viszont a dekorációs vakolat tökéletesen alkalmazkodik a körülményekhez, így védi azt. Számos formában elérhető, és akár a vállalat hőszigetelő rendszerébe is beépíthető, amelynek a záró rétege az előbb említett dekorációs vakolat.

Mint láthatja, mindenre van egy nagyon jó megoldásunk. Akár a beltéri falak festéséről, akár a fa-és fémfelületek kezeléséről, vagy a homlokzat festéséről van szó, nálunk megtalálja a választ az összes kérdésére, igényére.

KERESSE FEL ÜZLETÜNKET!

Több éves szakmai tapasztalattal és megbízható beszállítóinkkal segítünk Önnek beszerezni a legjobb energetikai berendezéseket otthonához!

Keressen fel minket, vagy látogasson el kereskedéseink egyikébe!

+3670 247 7571  |  +3670 378 3736  |  +3630 414 8535

Nyitvatartás:  H-P  09:00 – 17:00

4025. Debrecen, Antall József u. 36.

Passzívház logo

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kérje 1 órás ingyenes konzultációnkat!  KERESSE FEL ÜZLETÜNKET!

  Több éves szakmai tapasztalattal és megbízható beszállítóinkkal segítünk Önnek beszerezni a legjobb energetikai berendezéseket otthonához!

  Keressen fel minket, vagy látogasson el kereskedéseink egyikébe!

  +3670 247 7571
  +3670 378 3736
  +3630 414 8535

  Nyitvatartás:  H-P  09:00 – 17:00

  4025. Debrecen, Antall József u. 36.