logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató (GDPR)

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató (GDPR)

A jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse az Erfolg marketing bt. által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, és tájékoztatást adjon az Adatkezelő honlapján (csekepasszivhaz.hu) gyűjtött és a felhasználók által megadott személyes adatok kezeléséről.

Fogalmak

Adatkezelő:
Az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki az Adatkezelés céljait és eszközeit – önállóan vagy másokkal együtt – meghatározza. A jelen Tájékoztatóban hivatkozott szolgáltatások esetében Adatkezelőnek minősül:

Cég: Erfolg marketing bt.
Székhely: 4183 Kaba, Bartók Béla utca 5.
Telefonszám: +36 (70) 247-75-71
E-mail cím: erfolgbt@gmail.com
Képviselő: Cseke Béla ügyvezető

Személyes adat:
Az érintettel kapcsolatba hozható adat – az érintett neve, telefonszáma, e-mailcíme valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

Felhasználó:
Az a természetes személy, aki az Adatkezelő honlapját látogatja és ennek keretében megadja a személyes adatait.

Honlap, Weboldal:
Az Adatkezelő által üzemeltetett https://www.csekepasszivhaz.hu/ internetes oldal.

Az adatkezelés alapelvei, alapjai

A begyűjtött és kezelt személyes adatok:
A felhasználó (az a természetes személy aki a csekepasszivhaz.hu weboldalt megtekinti és használja a “Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt” vagy a “Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!” vagy a “Már ismeri a technológiát, és az árakra kíváncsi? Akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, és hamarosan visszahívjuk!”) kitölthető adatlapokat.

A felhasználótól a fent felsorolt adatlapokon a következő személyes adatokat gyűjtjük be és kezeljük:
Név
Telefonszám
E-mail cím

Adatbegyűjtés célja:
A felhasználó a fentiekben felsorolt személyes adatait a fentiekben felsorolt adatlapokon önkéntesen adja meg abból a célból, hogy az Adatkezelő telefonon vagy e-mailben felvegye a felhasználóval a kapcsolatot.

Az adatok begyüjtésének folyamata és az adatok tárolása, kezelése
Az adatlapokon begyüjtött adatokat a weboldal automatikusan továbbítja az info@csekepasszivhaz.hu és az erfolgbt@gmail.com e-mail címekre. Az adatok máshol nem kerülnek tárolásra csakis az info@csekepasszivhaz.hu és az erfolgbt@gmail.com e-mail fiókokban. Ezekhez az e-mail fiókokhoz kizárólag az Adatkezelő fér hozzá. Az adatokat az adatkezelő harmadik fél számára sem marketing sem egyéb célból nem adja tovább. Az adatkezelő az adatokat a kitöltött űrlapnak megfelelően kapcsolatfelvétel céljából, marketing vagy hírlevél kiküldésére is használhatja.

Konferenciára való regisztrálás:
A konferenciára való regisztrálás a https://csekepasszivhaz.hu/passzivhaz-konferencia oldalon található adatlapon történik.
A felhasználótól a fent említett adatlapon a következő személyes adatokat gyűjtjük be és kezeljük:
Vezetéknév
Keresztnév
Telefonszám
E-mail cím

Adatbegyűjtés célja:
A felhasználó a fentiekben felsorolt személyes adatait a fentiekben említett adatlapon önkéntesen adja meg abból a célból, hogy az Adatkezelő jelentkezését rögzíthesse az Adatkezelő által szervezett konferenciára. Továbbá az Adatkezelő a felhasználó által megadott e-mail címre és telefonszámra marketing és hírleveleket illetve a konferenciával kapcsolatos információkat küldjon
Adatok tárolásának időtartama:
Az adatokat 5 évig tároljuk, vagy a felhasználó által kérelmezés esetén azonall töröljük.

A Felhasználó jogai, érvényesítésük módja:

A felhasználó kérelmezheti az Adatkezelőnél:
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését, valamint
– személyes adatainak – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését vagy zárolását.

A tájékoztatás kérhető e-mailben az erfolg@gmail.com e-mail címen és postai levél útján a következő postai címen: 4183 Kaba, Bartók Béla u. 5., mindkét esetben a személyazonosság igazolásával és a levelezési cím megadásával. Adatkezelő a kérelem beérkezésétől számított legkésőbb 25 napon belül, írásban válaszol.

2019.Január.10