logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
Title Image

Passzívházakról

Tudj meg többet a jövő házáról

Energiatakarékos, Passzívházak

Az energiatakarékos, passzívház a jövő épülete!
El tud képzelni egy olyan házat:

ami szinte egyáltalán nem igényel aktív fűtést?

ami egy hagyományos épülethez képest 90%-kal kevesebb energiát használ fűtésre?

aminek károsanyag-kibocsátása a nullához közelít?

amelyben egészségesebb életet élhet, mert a folyamatosan szűrt levegő nem tartalmaz port, pollent, sem penészt?

amivel havi rezsiköltsége akár 5000 Ft alá csökkenhet?

Környezettudatos életmód 0
90%-os fűtésmegtakarítás 0
Károsanyag-kibocsátás 0
Tiszta levegő 0

Üzemeltetési költsége 80-90%-kal alacsonyabb a hagyományos házakénál, míg a komfortérzés és az életminőség jóval magasabb. Éves szinten az üzemeltetési költség minimálisra csökkenthető. Ez négyzetméterenként maximum 200-300 Ft-ot jelent.

Ha az energiatakarékos, passzívház (vagy passzívház közeli) mellett dönt, 2-3 évtized alatt akár a gyermekeinek beiskoláztatása, egyetemi évei biztosíthatók, vagy éppen egy drágább autó, vagy ingatlanbővítés ára is megtakarítható!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt!


  Kérjen 1 órás ingyenes konzultációt!

  Nem szeretném, hogy bárkit az tántorítson el az energiatakrékos, passzívház-építéstől, hogy megválaszolatlan kérdései vannak, ezért az első órányi konzultáció mindig teljesen díjmentes.

  Telefon:
  +36 (70) 247-75-71
  +36 (70) 378-37-36
  +36 (30) 414-85-35

  Email:
  info@csekepasszivhaz.hu

  Ügyfeleink mondták

  "Nem szerettünk volna építkezni, az ismerősök is óvtak: “nem tudod majd munka mellett koordinálni!” Mivel azonban nem találtunk olyan ingatlant, amibe bele tudtunk volna szeretni (telket viszont igen), belevágtunk. Jó barátom ajánlotta Bélát és csapatát. Örültem, hogy már a tervezéstől velünk voltak, végig a kulcsátadásig. Sokat segítettek az anyagbeszerzésben, az épület elektromos, fűtési, szellőzési rendszerének megtervezésében, a kivitelezést is koordinálták. A határidőt is sikerült tartani, így az építkezés végén már, mint barátok örültünk az új otthonunknak. Ezután is kölcsönösen kerestük egymást, a tapasztalatainkat szerettük volna megosztani, és érdeklődtek is azok felől."

  - Dr. Asztalos István, Debrecen

  "Az ember nem sokszor építkezik életében, ezért saját tapasztalatokra nem nagyon támaszkodhat a kivitelező kiválasztása során. Ismerőseinktől nagyon sokszor hallottunk negatív történeteket az építkezéssel kapcsolatban. Én azonban nem szolgálhatok ilyennel, hisz a Cseke Passzívház maradéktalanul teljesítette azt, amiben megállapodtunk. Rugalmas és pozitív hozzáállásuk sokat segített az építkezés során. A házban már 1,5 éve lakunk. Összességében mind a kivitelező céget, mind magát az energiatakarékos otthont őszintén ajánlom mindenkinek!"

  - Köcski Attila, Miskolc

  ’’ Jó. Télen mindenképp. (A nyárról még nem tudok nyilatkozni.) A hatalmas ablakokon árad be a Nap, borult időben sem kell villanyt gyújtani. A napfény nem csak a házat, a lelket is átmelegíti. Az épületburok kiemelkedő hőszigetelése, az állandó, hővisszanyeréses szellőztetés egyenletes hőmérsékletet, 50% körüli páratartalmat, friss levegőt biztosít a házban. Nincsenek hideg,- pláne - penészes sarkok, a padlón papucs nélkül sem kellemetlen járni. A légtömör ablakoknál a legnagyobb viharban sem libeg a függöny, - nem is nagyon hallatszik be a szél zaja -, és a jó hőszigetelésnek köszönhetően -10 Celsius foknál sem "húz" az ablak. A ház hőigénye annyira kicsi, hogy ha sötétedés után felkapcsoljuk a villanyt, és kint nincs kb. -5 foknál hidegebb, az adott szobában kikapcsol a fűtés, vagyis a halogén izzók "fűtenek". Ha télen kisüt a nap, 23-24 fokra is felszalad a hőmérséklet, - feleségem imádja -, és majd csak hajnalban megy egy kicsit a fűtés. Így született meg a mottónk is: "Ha süt a nap, ingyen élünk". Csak azért néha be is borul.’

  - Dr. Juhász Balázs, Debrecen